Din mote talgkjertler på penis

din mote talgkjertler på penis

Svar: Det du beskriver, høres ut som talgkjertler, noe som alle gutter får på penis i puberteten. De vil forsvinne av seg selv etter en tid og er ikke. De er til for å gjøre huden på penis myk og smidig og uten disse ville man fått sprekker i huden og hatt vondt. Du trenger altså ikke å være noe flau over dette. SVAR: Hei Dette kaller vi talgkjertler i Norge. for talgproduksjonen, som igjen er nødvendig for å ha en frisk forhud og hud på penishodet.

Sukker dating naken fitte

You need to be a member in order to leave a comment. Og når jeg prøver, gjør det forferdelig vondt! Grunnen til at talgkjertlene ofte er mer synlige ved penis og pung er nok at huden er tynnere der. Talg smører også hår og hudoverflate. De er nødvendig for talgproduksjonen, som igjen er nødvendig for å ha en frisk forhud og hud på penishodet. Register a new account. Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt.

din mote talgkjertler på penis

Idag klarer jeg å dra forhuden tilbake slik at hele penishodet synes uten problem, selv i Pungen dine høres også normal ut, men hva vet jeg. Hos gutter kan en ofte se en ring av talgkjertler like under penisho Penisen min har klumper på seg og jeg tror det kan være talgkjertler selv om jeg ikke er sikker. Du kan bestille time hos fastlegen din, eller møte opp på. Alle gutter har talgkjertler på penis. Disse produserer talg, som gjør at huden på penis holder seg myk, smidig, frisk og sunn. Du skal ikke gjøre noe med disse...


Det vil sannsynligvis også gli lengre bak dersom du trekker forhuden tilbake mange ganger over tid. Raska sammen noen linker til deg etter å ha søkt her på dol, men du kan igrunn søke selv. Hvor stor er en vanlig penis? Lær deg også til å stoppe opp like før utløsning kommer. Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Fikk du svar på det du lurte på? I pungen, er det vanlig at det kjennes ut som om det er forskjell på størrelsene på venstre og høyre? Talgkjertlene har viktige funksjoner i underlivet, og skal være der. Finn english gratis sexdating desperat for å fjerne talgkjertler på penis. Det er høye nivåer av kjønnshormoner som er årsaken til at talgkjertlene blåses opp. De ser ut som små kviser. Martin : Jeg føler meg trygg, når jeg har mobilen med meg overalt. Talgen gjør at penishodet holdes smidig, og som bidrar til din mote talgkjertler på penis på penishodet. G-punktet er en kul du kan kjenne noen centimeter opp på endetarmens forvegg.
Single dating swingers klubb oslo

  • Bruk pausen til å stimulere henne.
  • 238
  • Din mote talgkjertler på penis
  • 434

Sex chat and cam Levanger


Så kan du fortsette. Disse talgkjertlene produserer talg, som er et slags fett. Grunnen til at talgkjertlene ofte er mer synlige ved penis og pung er nok at huden er tynnere der. Men har du hatt ubeskyttet sex, bør du oppsøke lege for å ta en test for kjønnssykdommer.