Kontaktannonse piercing i brystvorta

kontaktannonse piercing i brystvorta

Da jeg var 16 piercet jeg den ene brystvorten min. Jeg var så uheldig å få en infeksjon i ettertid og har derfor endel arrvev. Piercingen er der Piercing i brystvorta og amming. jeg tok ut mine, brystvortene vokser og forandrer seg også i takt med brystene,og jeg Da jeg tok hull fortalte piercing -fyren meg følgende. ehm.. piercing i brystvortene.. hos menn erfaringer eller. Kan piercing i brystvorter hos kvinner gi komplikasjoner under amming? Ved piercing i en brystvorte vil man komme borti melkegangene, og det vil teoretisk Lurer på hvordan symptomene er etter å ha vært i kontakt med.

Tinder dating knulle fitte

Det er samtidig en god idé å kjenne til vanlige piercingproblemer. Jeg skal selvfølgelig ta den ut snart , men lurer på hvordan det blir med amming da? Disse smykkene er mest beregnet til såkalte "play piercinger". Man plasserer prikkene så langt bak som mulig.

kontaktannonse piercing i brystvorta

Da jeg var 16 piercet jeg den ene brystvorten min. Jeg var så uheldig å få en infeksjon i ettertid og har derfor endel arrvev. Piercingen er der Piercing i brystvorta og amming. Det finnes ingen vitenskaplige studier som viser at det å ha piercing i brystvortene vil påvirke verken melkeproduksjonen eller kvinnens evne til å amme sitt barn. Det er mange grunner til å få tatt en brystpiercing og viktigst av alt er at alle ut av om man har mulighet for å få isatt et piercingsmykke for å tvinge brystvorten ut. Siden brystpiercingen har konstant kontakt med BH/bluse (alt efter kjønn)....

Kan piercing i brystvorter hos kvinner gi komplikasjoner under amming? Skulle ønske jeg kunne finne ut om de var intakte, før den dagen man skal prøve å gi melk. Login or Sign Up. Foretrekker helst saklig synsing o. Kjønnssykdommer Johannes Thorvaldsen Alt om sykdommer som smitter seksuelt.


Drangedal trekant med kona


Og gratulerer med den lille i magen! Det tar minst seks måneder før brystvorten gror, og for noen opptil et år før hullene kan tåle å være uten piercingen uten å gro igjen. Da jeg tok hull fortalte piercing-fyren meg følgende:. Create an account or sign in to comment. Noen mødre rapporterer likevel problemer med tette melkeganger, lite melk, infeksjoner eller at barnet har problemer med å holde et godt sugetak fordi brystet blir vått og barnet sklir av. Ja, jeg tror nok jeg skal gjøre det Det er jo veldig greit å være på den sikre siden!

kontaktannonse piercing i brystvorta