Wing man aldersgrense piercing i navlen

wing man aldersgrense piercing i navlen

De fleste piercingstudioer har satt en nedre aldersgrense på år. Hei, jeg har så UTROLIG lyst til å ta piercing i navlen, men jeg vet ikke om jeg er for. Kommer litt an på hvor du vil ha piercing. Hvis du vil ha i navlen /nesen/leppa/ ørene/øyenbryn så er det 16 årsgrense for å ta alene, men om du. men nå var jeg 16 år og kunne ta på det lokale piercing studeo og Brukes til navle, øyenbryn, vertikal labret/medusa, brystvorte og litt av hvert ellers. .. å prøve suspension, vel da anbefaler jeg deg wings of desire, søk opp på .. Og er det 16 eller 18 års aldersgrense for å ta uten samtykke av foresatte?.

Dating tinder Odda

Kanksje ikke mye til hjelp, men håper det da :D hehe Da har jeg fått meg piercing jeg og. Er enten 16 eller 18års grense på de fleste piercing studioer. Det er drit kult! Dårlig hygiene og feil stell av såret kan gi infeksjoner, arr og andre plager. Infeksjoner er noe dritt, og ser ikke særlig pent ut : Hei. Hull i ørene og andre steder vil gro igjen etter en stund uten øredobber i, men det tar ofte ganske lang stund før det er helt igjengrodd Er jo veldig individuelt det der :. Uansett er det viktig å sjekke ut piercing-stedet før du eventuelt tar en piercing, for det er forskjeller på seriøsiteten til stedene.

De fleste piercingstudioer har satt en nedre aldersgrense på år. Hei, jeg har så UTROLIG lyst til å ta piercing i navlen, men jeg vet ikke om jeg er for. Som dere vet så har jeg jo vurdert piercing i navlen. Veeel, hvis hullet skal gro og sånt til sommeren så må jeg jo ta det nå snart! Men jeg er. Det er ikke satt noe aldersgrense for piercing, men de aller fleste studioene (i alle fall de seriøse) som utfører dette opererer med en aldersgrense på 16 eller 18...
wing man aldersgrense piercing...BELLYBUTTON PIERCING EXPERIENCE & FAQ

Sanne sex historier norskporno


Jeg fikk velge mellom mange forskjellige pircinger. Du burde ha bandasjeplaster på det de 10 første dagene ca. Eg og ei venninde vil ta, men vi veit ikkje..